Kundeservice 70 250 300 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Hængerkort i Odense på kun 20 dage

Opkvalificer dit lastbilkørekort med et hængerkort på bare 20 dage. Vi udbyder kurset til hænger på vores uddannelsescenter i Odense på både dag- og aftenhold med opstart ca. hver 3. uge. Du kan derfor nemt finde et hold, der passer lige præcist til dig og din hverdag.

Lær at køre med vogntog

I løbet af 20 dage lærer du at køre et vogntog med præcision. På kurset lærer du nemlig både at bakke, parkere, tilkoble og frakoble et vogntog. Du kan også glæde dig til en sjov dag på køreteknisk anlæg.

Krav for at tage et hængerkort

For at tage et hængerkort skal du have et gyldigt lastbilkørekort, en godkendt lægeerklæring og være fyldt 21 år. Hvis du er under 21 år, skal du både have et gyldigt lastbilkørekort og chaufføruddannelsesbevis.

Pris hvis du er ledig

Du kan tage et hængerkort gratis, hvis du er ledig. Det er dit jobcenter eller a-kasse, der skal bevillige hængerkortet til dig, uanset om du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse eller ej.

Pris hvis du er i arbejde

Er du i arbejde, og har du ikke en videregående uddannelse koster et hængerkort 2.520 kr.

Din arbejdsgiver kan søge om løntabsgodtgørelse på op til 881 kr. pr. dag.

Har du en videregående uddannelse koster hængerkortet 21.230,53 kr.

______________________________________________________________

AMU-mål 45114 Kørsel med vogntog, kategori C/E, 20 dage

Følgende gebyrer skal påregnes:

  • 1 x Prøvegebyr á 600 kr. til politiet
  • 1 x EU-Bevis á 180 kr. til Trafikstyrelsen (NB! Tager du et hængerkort i forlængelse af et lastbilkørekort, skal EU-Beviset kun betales en gang)
  • 1 x Lægeattest á ca. 600 kr. til egen læge.
  • 1 x Pasbillede á ca. 50 kr. til egen fotograf.

VALGFRIT! Tilkøb af E-learning-modul (Køreklar) á ca. 400 kr. Køreklar er et elektronisk værktøj, der indeholder lærings-teoriprøver.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2020

Omtalte AMU-mål er underlagt den til enhver tid gældende AMU-lovgivning. For yderligere oplysninger henvises der til www.dekra.dk  

88 77 93 11