Find dit kursus her

Krancertifikat

Hos DEKRA kan du tage et krancertifikat på kun 10 dage i Odense. Certifikatet gælder til mobile kraner > 8-30 tonsmeter med integreret kranbasis.

Efter du har gennemført kurset, kan du laste, transportere og aflæsse forskellige former for gods på lastbilmonteret kraner. Det kan for eksempel være på byggepladser, havne eller i lagerbygninger.

Med et krancertifikat i hånden står du stærkt i en branche, hvor der er mangel på arbejdskraft. 

Styrk dine jobmuligheder

Dygtige undervisere

Nem adgang fra motorvejen

.

5 gode grunde til at blive kranfører

  • Du får et spændende og ansvarsfuldt job.
  • Du åbner op for en række nye jobmuligheder.
  • Du bliver en attraktiv arbejdskraft.
  • Du får gode indtjeningsmuligheder.
  • Det tager kun 10 dage.

10 dages spændende undervisning

Undervisningen på kurset består af en spændende kombination af teori og praktiske øvelser. Du lærer bl.a. at føre og betjene en kran med en løfteevne på 8-30 tonsmeter. Du lærer også om de forskellige risici, der er forbundet med at arbejde med kraner. Herudover lærer du, hvordan du aflæser lastdiagrammer samt gennemfører eftersyn på kranen.

9 ud af 10 vil anbefale DEKRA

Hvis du vælger at tage dit krancertifikat hos DEKRA i Odense, er du sikret et kursus i en høj kvalitet. Vi har samlet et stærkt team af Danmarks bedste faglærere, der altid leverer en spændende og professionel undervisning. DEKRA uddanner hvert år 35.000 kursister på landsplan, hvoraf 9 ud af 10 kursister er så tilfredse med vores kurser, at de vil anbefale dem til andre.

Sikre dig en plads allerede i dag!

Vores krankurser i Odense er meget populære. Det er derfor en god ide at tilmelde dig et hold med det samme, hvis du vil sikre dig en plads. Tilmelding kan ske på telefon 70 60 65 00 eller direkte på vores hjemmeside. Du er altid velkommen til at kontakte vores Kundecenter på telefon 70 60 65 00, hvis du har spørgsmål til kurset.

Der er to kriterier, du skal opfylde for at du kan tage et kran certifikat:

 Du skal være fyldt 18 år.

>  Du skal kunne fremvise enten et gyldigt kørekort eller en tilfredsstillende lægeattest (Sundhedsstyrelsens blanket til helbredsmæssige oplysninger ved udstedelse af kørekort).

Prisen for at tage et krancertifikat afhænger af din jobsituation og din tidligere uddannelse.

Hvis du er ledig og har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, kan du få et krancertifikat gratis gennem dit jobcenter.

Er du i job koster det 1.280 kr. at tage et krancertifikat.

Hvis du er i job og ikke har en videregående uddannelse, kan din arbejdsgiver søge om løntabsgodtgørelse på op til 892 kr. pr. dag. samt tilskud fra kompetencefonde.

Er du i tvivl om din pris, så sidder vi klar til at hjælpe dig på 70 60 65 00.

Information til Jobcentre og A-kasser

Den fulde pris for dette kursus er 9.877,48 kr.

AMU-mål:

AMU-mål 48644 Mobile kraner 8-30 tm. med integreret kranbasis, 10 dage

Priser er gældende pr. 1.1.2022.

Kurset er underlagt den til enhver tid gældende AMU-lovgivning samt Bekendtgørelse af lov om godtgørelse og tilskud ved deltagelse i erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse.