Kundeservice 70 250 300 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Taxakørekort i Odense

Hos DEKRA i Odense kan du tage dit taxakørekort på blot 10 dage. Vi er specialiserede i at uddanne chauffører og uddanner hvert år over 35.000 kursister. Det er derfor med stor erfaring, at vi sammensætter udfordrende og spændende kurser med dygtige og engagerede undervisere i front. Hvis du vil klædes bedst muligt på til et kommende arbejdsliv som taxachauffør, er du derfor kommet til det rette sted.

Se hvornår næste hold starter her

En god fremtidssikring

Over de kommende år vil transportbranchen komme til at mangle flere tusinde chauffører, og der er derfor god grund til at tage en uddannelse inden for denne branche. Med et taxakørekort i hånden har du tilladelse til at køre taxa og limousine med op til 9 passagerer. Du kan derfor frit vælge, om du ønsker at køre den almindelige hverdags taxa, eller om du hellere vil transportere folk til særlige begivenheder i en limousine.

Gratis kørekort og jobgaranti til ledige

Er du ledig, og har du ret til 6-ugers jobrettet uddannelse? Så har du mulighed for at få et taxakørekort gratis via dit jobcenter. Kontakt dit jobcenter for yderligere informationer herom. Du har samtidig mulighed for at blive en del af vores DEKRA Jobgaranti, hvor vores jobkonsulenter står klar til at hjælpe dig direkte i job efter endt uddannelse.

Start når det passer dig

Hos DEKRA starter vi løbende nye taxakurser op i Odense. Du kan derfor blot vælge og tilmelde dig til det kursus, der passer bedst ind i din hverdag. Du er garanteret, at alle vores kurser bliver afholdt. På kurset til taxachauffør kommer du blandt andet til at lære om energirigtig kørsel, kundeservice og konflikthåndtering. Du bliver derfor klædt godt på til hele den omfattende opgave, det er at være taxachauffør.

Adgangskrav til kurset

Der er nogle få kriterier, du skal opfylde før, at du kan begynde på kurset.

  • Du skal have haft kørekort til almindelig bil (Kategori B) i mindst tre år.
  • Du skal være fyldt 21 år.
  • Du skal have en gyldig lægeattest, der er godkendt til taxakørsel.
  • Du skal opfylde god skik og vandel. Er du tidligere straffet, kan det være en hindring for, at du ikke kan tage et taxakørekort.

Prisen for et taxakørekort

Prisen for at tage et taxakørekort afhænger af din situation.  

Hvis du er ledig og har ret til 6-ugers jobrettet uddannelse, kan du få et taxakørekort gratis gennem dit jobcenter.

Er du i job og har du ikke en videregående uddannelse, koster det 1.260 kr. at tage et taxakørekort (126 kr. pr. dag).

Er du i job og har en videregående uddannelse, koster taxakørekortet 11.759,44 kroner.

Kontakt os på telefon 70 25 03 00 for mere information. 

Herudover skal følgende gebyrer påregnes:

  • 1 x Chaufførkort á 800 kr. til Trafik-, bygge- og boligstyrelsen
  • 1 x Lægeattest á ca. 600 kr. til egen læge
  • VALGFRIT tilkøb af E-learning-modul (Køreklar) á ca. 400 kr. Køreklar er et elektronisk værktøj, der indeholder lærings-teoriprøver.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2020.

Tilmeld dig til taxakørekort i Odense

Du kan tilmelde dig til taxakørekort via vores hjemmeside, hvor du finder en liste med datoer for vores kommende holdopstart. Du kan også få hjælp til din tilmelding på telefon 70 25 03 00, hvor vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med tilmeldelsen.

Se hvornår næste hold starter her

AMU-mål 48652 Kvalifikation til persontransport i mindre køretøjer 10 dage, 1.260 kr. 

75 55 77 66