Kundeservice 70 250 300 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Truckcertifikat i Odense

Vil du gerne styrke dine jobmuligheder? Og måske have lidt mere i løn? En truckcertifikat er den koreste vej til begge dele. Der er efterspørgsel efter personer med et certifikat til gaffeltruck. Det giver dig mulighed for at varetage flere funktioner på et lager. Kører du lastbil kan du også klare flere opgaver selv. 

Et kursus tager kun 7 dage og består af både teori samt træning i vores moderne gaffeltrucks. Vores undervisere er dygtige og gode til at lære fra sig. 

Vil du vide mere?

Kontakt os nu på telefon 70 60 65 00.

Priser for ledige


Hvis du er ledig og har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, kan du tage et truckcertifikat gratis hos DEKRA. Det er dit jobcenter eller a-kasse, der skal bevillige certifikatet til dig. Har du ikke ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, er det dit jobcenter eller a-kasse, der skal bevillige truckcertifikatet til dig.

Priser hvis du er i arbejde


Hvis du er job og ikke har en videregående uddannelse, koster et Gaffeltruck certifikatkursus B 882 kr.
Hvis du er i arbejde og ikke har en videregående uddannelse, kan din arbejdsgiver søge om løntabsgodtgørelse på op til 881 kr. pr. dag. samt tilskud fra kompetencefonde. Hvis du er i job og har en videregående uddannelse, koster et Gaffeltruck certifikatkursus B 6.497,08 kr.

AMU-mål:


AMU-mål 47592 Gaffeltruck certifikatkursus B, 7 dage.
Priser er gældende pr. 1.1.2020. Kurset er underlagt den til enhver tid gældende AMU-lovgivning samt Bekendtgørelse af lov om godtgørelse og tilskud ved deltagelse i erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse.

 

75 55 77 66